Viata este minunea pe care Dumnezeu ne-o arata in fiecare minut o data cu venirea pe lume a unui bebelus. Inca din primele luni intervin acele emotii de nedescris atat pentru tatic, care isi face mereu griji pentru sanatatea mamei si a minunii din burtica, pana la uitatul zilnic in oglinda al mamicii care isi doreste sa vada cat a mai crescut ingerasul .

Apoi dupa patru luni incepe sa sa-si faca prezenta cu adevarat, incepe ca un fluturas ce zburda fericit in casuta protectoare a mamei si se termina cu miscari zdravene de picioruse sau manute, mai ales cand tata vorbeste cu el sau cu ea.
Vine si ziua cea mare dupa 38 de saptamani , de asteptari , emotii si pregatiri. In aceasta zi emotiile ating punctual maxim- cuvintele nu pot descrie ceea ce simtim- bucurie, lacrimi..FERICIRE !!!
Aceste EMOTII incercam sa le readucem si noi la prima si ce-a mai importanta petrecere din viata ingerasului dumneavoastra!
Trupa nostra de ursitoare a fost infiintata in anul 2009, astfel din experienta nostra de peste 1500 de botezuri pana in prezent (anul 2014) am cules acele momente care vor ramane cu siguranta in amintirea dumneavostra. Mesajele pentru parinti, nasi, bunici si moase sunt pline de emotii si te rascolesc in interiorul sufletului, versurile personalizate pentru bebelus sunt si ele prezente si nu lipseste nici cadoul surpriza al ursitoarelor pe langa darurile menite: sanatate, intelepciune, generozitate, prosperitate, bunatate si frumusete. Auditoriul( invitatii ) sunt si ei prezenti in versurile nostre astfel incercam sa personalizam cat mai mult si sa captam atentia tuturor- va garantam un spectacol de neuitat!

 

Povestea este spuna toata in versuri, live- vocile nu sunt inregistrate, iar muzica pe fundal este facuta special pentru noi in studio. Ursitoarele cu vocea calda si plina de emotii transmit foarte bine mesajele caci in primul rand vin acolo cu sufletul cald si inima larga si aduc cu ele toate lucrurile de care avem nevoie la inceputul vietii! De aceea onorariul este foarte accesibil pentru ca toti parintii si ingerasii sa se bucure de increstinare, de apropierea de Dumnezeu! Aceasta este in cateva cuvinte Misiunea ursitoarelor
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detatlii, indiferent de horatarea dumneavostra ulterioara,la

Tel: 0754.04.00.24 – Vlad Valentina- ursitoarea intelepciunii.

Va multumesc pentru interesul acordat!

 

Misiunea urtitoarelor
Acest site a fost realizat de: Realizare web site Pitesti